Poprzedni temat :: Następny temat

Uwagi, sugestie, zażalenia etc

Autor Wiadomość

Wielebny_Spell  

Erotoman Gawędziarz

Wysłany: 2007-10-18, 20:27   

Ja dalej uważam by dać jej warna dla zasady.

By się nie rozpisywać, zawsze byłem przeciwko wycieczkom osobistym w postach. Skory TY miałaś taki wpływ na mój skopany charakter, to powinnaś wiedzieć, że byłbym za warnem gdyby to napisał ktokolwiek inny.

Widzisz jest różnica w zdaniach:
:arrow: "Milva ma parszywy charakter"
:arrow: "Wilko jest pucharem przechodnim między kolesiami z forum" ewentualnie "jest dwulicową pindą"

Dlatego domagam się warna.

Wielebny_Spell  

Erotoman Gawędziarz

Wysłany: 2007-10-18, 20:34   

Gand, małe dopowiedzenie.

Milva nie "zreflektuje się" - ponieważ osoby, które zwróciły jej uwagę to: Maniek, Łako i Ja. Nawet potencjalnie główna zainteresowana - Wilko stwierdziła, że jej to zwisa. Podejrzewam, że dla Milvy jesteśmy nieobiektywni bo za nią "nie przepadamy". (no, chyba że mówię sam za siebie - ale... wątpię)
Nie wiem jakie ma podejście Nekro, ale myślę, że neutralne.

W sumie, co mi tam , postawię pewną tezę:
:arrow: Wydaje mi się, że Milva nie potrafi napisać "przepraszam", to dla niej jest za trudne :gay:

Rabarbar  

~

Wysłany: 2007-10-18, 20:46   

Spellu dlatego powinniśmy wymagać przperosin bo Milva już napisała - że warny na niej wrażenia nie robią. Notabene ta śmieszna osóbka nie spostrzegła że nie rozmawiam już do niej, ale ona usilnie mi odpowiada.

Necro - nie zadawaj pytań Milvie bo tylko dajesz jej okazje do wygłaszenia swoich gigatyrad, ona tylko na to czeka żeby ktoś ją dostrzegł i dał jej okazje zablysnać postem który ma więcej emot niż bitów sensownej informacji.

Wielebny_Spell  

Erotoman Gawędziarz

Wysłany: 2007-10-18, 20:54   

Łaku napisał/a:

Spellu dlatego powinniśmy wymagać przperosin bo Milva już napisała - że warny na niej wrażenia nie robią. Notabene ta śmieszna osóbka nie spostrzegła że nie rozmawiam już do niej, ale ona usilnie mi odpowiada.
Widzisz, wystawiłem ryzykowną tezę, że Milva nie jest w stanie tego napisać. Dlatego też uważam, że warn ma być dla zasady - domyślam się, że jej to zwisa, ale w tej chwili to jedyny sposób na okazanie dezaprobaty.

By nie było, mi naprawdę nie przeszkadza, gdy pisze że mam skopany charakter albo coś ze mnie wychodzi i ogólnie jaka to ona mną zawiedziona - dopóki nie robi mi chamskich wycieczek osobistych, tak jak zrobiła to w wypadku Wilko -> Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Gdy nie przeprosi Wilko, domagam się warna.

Rabarbar  

~

Wysłany: 2007-10-18, 22:05   

Spellu zgadzam się z jednym zastrzeżenim -nie wymagajmy przeprosin Wilko bo ona ( i słusznie) dystansuje się od tej sytacji a tak stawiamy ją w niekomforotwej sytacji, domagajmy się za to przeprosin za sam czyn- bo nieważne kogo by się tyczyły to spekulacje i wjazdy na osobiste życie , to coś poziomu padalca. Chamstwo won za drzwi.

Mrrrrilva

Strażniczka Ranaloth

Pure Evil

Wysłany: 2007-10-18, 22:09   

Moja propozycja rozwiązania sytuacji bo widzę, że tu prawie noże poszły w ruch.
Ponieważ Wilko nie żąda przeprosin, za to wypłynęło takie żądanie z innej strony, jestem gotowa dla dobra spokoju społecznego, iść na ustępstwo i w ramach dobrej woli usunąć wpis dotyczący Wilko. Z tego co widzę o niego cała bitwa idzie.

Czy adminoza przystaje na tą propozycję?

"Szczerze mówiąc myślę, że moim zdaniem dla mnie to chuj"

Człowiek, człowiekowi wilkiem a zombie, zombie zombie.

Stary_Ork  

Kur domowy

Wysłany: 2007-10-18, 22:20   

No i zrobił się tradycyjny dżihad //mysli . Chyba święta idą //mysli .

Korzystając z okazji do zabrania głosu proszę wszystkich zainteresowanych o powstrzymanie się od wycieczek osobistych i skupienie się na problemie, nie na epitetach. Tych mamy już dosyć. Chciałbym wszystkim zaangażowanym zwrócić uwagę, że padło tyle ostrych sformułowań, że o początkowym problemie pewnie nikt nie pamięta, a ci, którzy od niedawna śledzą sutuację mają pewnie wrażenie, że wszyscy są jednakowo ubabrani. To nie służy nikomu. Proponuję, żeby zainteresowani zakończyli na razie dyskusję tutaj, zobaczymy, czy uda się wyjść z tego bagna inną drogą. Proszę o osobisty kontakt na PW lub gg, o ile to możliwe jutro, bo teraz chce mi się spać i mam 37 stopni w cieniu :devil: . Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh.

Orkysseus: Oye, its dat monstuh tingy, scyl- scyl- dat tingy wit all da 'eds.
Ork crew guy: Wha' wez gunna do to it?
*Scylla grabs ork crew guy and eats him
Orkysseus: HEHEHEH Look at 'im sream like a grot! does it 'urt? Hehehehe.
Ork crew guy #2: Oye boss! its dat udda monstuh Chari- Chari- dat big swirly ting wit da teef
Orkysseus: Dis is gunna be fun. 'ERE WE GO! 'ERE WE GO!
the whole ship: WAAAGH!!!!

aqvario  

Brązowe Rymy

Leń patentowany

Wysłany: 2008-01-02, 16:03   

Ostatni wpis w kalendarium 13 styczeń 2007 :D Może by tak uzupełnić, aby nie pobić chwalebnego rocznego rekordu? xD

Hayate - mangi po polsku! To my! :)

Lady Lauran  

Pani na Ranaloth

Wysłany: 2008-01-02, 18:55   

aqvario napisał/a:

Może by tak uzupełnić, aby nie pobić chwalebnego rocznego rekordu?

jasne. Zajmij sie tym.

Alva de la Gon  

okrutnie...

Wysłany: 2008-01-04, 22:32   

Mam prośbe, oceńcie pojedynek :neutral: fajna sprawa, tylko szkoda, żę taka ciut olana... Moim skromnym zdaniem. Może się mylę, ale tak to wygląda.

Życie jest jak rzeka, co było nie wraca, a co jest szybko ucieka... /twórczość własna/

Black napisał/a:

"Życie nie ma sensu,
nic nie ma sensu,
Nie ma sensu
--- kupować kredensu".

http://krainazmierzchu.mojeforum.net/ Początkująca gra wyobraźni

ManJAk

TECHSMITH

Wysłany: 2008-03-31, 20:17   

Ejjj, co to za zablokowane wyskakujące okienko mi sie trafiło? którego sie zobaczyc nie da i bynajmniej nie jest to PW?
Rozdajemy niewidzialne popupy? co sie dzieje ;>

Tradycja pojedynków umarła wraz z kobietami, za które mężczyźni gotowi byli oddać swoje życie...

Artanis  

Lone Wolf

Wysłany: 2008-03-31, 23:05   

Ten popup wyświetla od czasu do czasu od kilku miesięcy, jakaś akcja charytatywna..
Da się coś z tym zrobić?

ManJAk

TECHSMITH

Wysłany: 2008-08-19, 23:03   

sie powtarzam, sie słuchac mnie sie powinniscie XD :wink: , to sie pomnoze postami
http://bramaswiatow.pl/vi...p=231977#231977

Tradycja pojedynków umarła wraz z kobietami, za które mężczyźni gotowi byli oddać swoje życie...

Nabu Nezzar  

Il Fenomeno

Wysłany: 2008-12-04, 16:29   

Czemu kilka ciekawych i rozwiniętych wątków jest pozamykanych? Mam tu na myśli tematy takie jak Tolerancja seksualna, Wiara, Kościół czy Kara śmierci?

NAME: HERO
OCCUPATION: KICKING ASS
LIFE EXPECTANCY: PRETTY F***ING GOOD

Ludzie chętnie wierzą w to, czego pragną
Juliusz Cezar

Sharli  

Administrator

Radość Cukiernika

Wysłany: 2008-12-04, 22:14   

Cytat:

Czemu kilka ciekawych i rozwiniętych wątków jest pozamykanych? Mam tu na myśli tematy takie jak Tolerancja seksualna, Wiara, Kościół czy Kara śmierci?

Moderator robi porządki.

"Most people think time is like a river, that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time, and I can tell you, they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I really am and why I say this. Come, and I will tell you a tale like none you have ever heard... "

Silvan_Visterhein  

Nazisatyr

Dziad Borowy

Wysłany: 2008-12-04, 22:15   

Spokojnie, lada moment będzie otwarte, zamknięte, by mi burdelu nie robić przy dzieleniu tematów.

Błąd uczynił zwierzę człowiekiem. Czyżby prawda miała zrobić z człowieka zwierzę?

www.nakrecony.koszalin.pl

Nabu Nezzar  

Il Fenomeno

Wysłany: 2008-12-04, 22:52   

To bardzo fajnie, bo już mi się zaczynało skarżyć kilku moich kolegów gejów, że nie mogą głosić swoich postępowych poglądów w wiadomym wątku oraz na panującą tu, jak się im wydawało, homofobię.

NAME: HERO
OCCUPATION: KICKING ASS
LIFE EXPECTANCY: PRETTY F***ING GOOD

Ludzie chętnie wierzą w to, czego pragną
Juliusz Cezar

Silvan_Visterhein  

Nazisatyr

Dziad Borowy

Wysłany: 2008-12-04, 22:56   

Zawsze do usług, Nabu, zawsze do usług.

Błąd uczynił zwierzę człowiekiem. Czyżby prawda miała zrobić z człowieka zwierzę?

www.nakrecony.koszalin.pl

Lady Lauran  

Pani na Ranaloth

Wysłany: 2008-12-04, 23:03   

Nabu Nezzar napisał/a:

To bardzo fajnie, bo już mi się zaczynało skarżyć kilku moich kolegów gejów, że nie mogą głosić swoich postępowych poglądów w wiadomym wątku oraz na panującą tu, jak się im wydawało, homofobię.

Przeniosę to do tematu z humorem

Faelivrin  

Strażniczka Ranaloth

Giltine

Wysłany: 2010-07-24, 12:55   

Yyyyy... Ja wiem, że bystra jestem, ale gdzie dział z Fantastyką? O.o

Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Sharli  

Administrator

Radość Cukiernika

Wysłany: 2010-07-24, 22:34   

Faelivrin napisał/a:

ale gdzie dział z Fantastyką? O.o

Ukryty na czas porządkowania.

"Most people think time is like a river, that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time, and I can tell you, they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I really am and why I say this. Come, and I will tell you a tale like none you have ever heard... "

ManJAk

TECHSMITH

Wysłany: 2010-07-24, 22:53   

dodałem ogłoszenie na prosbe Króla

Faelivrin  

Strażniczka Ranaloth

Giltine

Wysłany: 2010-07-25, 01:11   

Sharli - okej, ale jest pomysł zrobienia wampirzej sesji. Jest MG i są gracze, tylko działu nie ma....

Dzięki Maniek, dzięki Królu. Rozruszajmy trochę forum ;D

tandaradei,

ManJAk

TECHSMITH

Wysłany: 2010-07-25, 13:13   

Dział zrobiony ;p

Faelivrin  

Strażniczka Ranaloth

Giltine

Wysłany: 2010-07-25, 13:44   

Łooooooosz. Dzięki, Man ;D

tandaradei,
Odpowiedz do tematu